A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

Zengő Motorsport hivatalos oldala

Zengő Motorsport hivatalos oldala
1
 
Addlink.hu által 2013-11-16 18:10:19  vélemények [1]

A Zengő Motorsport hazánk egyik legnagyobb és legeredményesebb csapata a gyorsasági autósportban. 
Hazai terjeszkedését még az ezredfordulón átvett és újraélesztett Opel Astra Kupával kezdte, amely, a kilencvenes évek sikerei után a kihaló félben lévő kupasorozat, a szervezésünkben újra szárnyra kapott.

2003-ban a márkakupák újkori történetének nyitányaként elindítottuk a 40 versenyautóból álló Renault Clio Kupát. A Cliok történelmet írtak, hiszen a sorozat a Forma 1-es Magyar Nagydíj betétfutamaként szerepelt egymás után két évig. 

Alig három év után a több mint tíz éves Opel Astra Kupát a Suzuki Swift Kupa váltotta, így ismét helyzetbe hozta az olcsóbb kategóriát kereső versenyzőket. 
2007-ben indítottuk útjára a hazai márkakupák csúcskategóriájának számító a SEAT Leon Szuperkupát, 300 lóerős épített, gyári versenyautókkal.
A magyar bajnokság mellett sikerrel szerepeltünk a nemzetközi színtéren is a SEAT Leon EuroCup mezőnyében, ahol hat versenyhétvégén két győzelmet, és négy pole pozíciót teljesítve két pilótával. Teljesítményünk elismerése végett 2008 őszén Michelisz Norbert már a Túraautó Világbajnokságon (WTCC) indulhatott egy versenyhétvégén a SEAT gyár támogatásával.

Eredményesek vagyunk az egyre népszerűbb, pilótacserés, hosszú távú versenyeken is. A brnoi hat és tizenkét órás futamok, vagy éppen a januári Dubai huszonnégy órás versenyek állandó résztvevői vagyunk.
A Zengő Motorsport a versenyzés teljes palettáját kínálja a hazai belépő kategóriától egészen a világbajnokságig. 

www.zengomotorsport.hu

                       
Hozzászólások:
tuningegesjavito
tuningegesjavito Nagyon jó gratulálók.
3 éve   2014-05-11 19:02:49  
» A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
Kapcsolódó linkek
Auner Motorsport motoros felszerelés, ruházat, alkatrészek
A nők nem akarnak egy céltalan, motiválatlan, lézengő, gyáva, gyenge csóró férfit. Ahogy a férfiak sem akarnak ugyanilyen nőt. A nőknek férfias férfi kell..
Ifjúsági tábor a Zengő lábánál fekvő Dombay-tó partján. A 40 férőhelyes szálláshelyiségünket ajánljuk iskolák, családok, felnőtt csoportok, túrázók részére egyaránt.
Az FGSZ Siófok labdarúgó klub hivatalos honlapja. Hírek, csapatok, mérkőzések, fórum.
Röviden, tömören és lényegre törően nyilatkozott a HMD Global, miszerint meghívókat küldtek ki, egy augusztus 16-án tartandó sajtóeseményre, melyen a Nokia 8 hivatalosan is....