A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

Reklámfilm forgatás, imázsfilm forgatás, imagevideo készítés - AZT Media

1
 
gkmm55 által 2015-05-05 22:43:08  vélemények [0]
Az AZT Média Kft. fiatal, elszánt csapatának tagjai mozgóképkészítéssel foglalkoznak. A mozgókép a mindenünk, essen szó bármely műfajról: játékfilm, reklamfilm forgatas, image film keszites, image video keszites. Reklámfilm forgatás terén komoly tapasztalatokkal rendelkezünk, kreatív csapatunk tagjai rutinosak nemcsak a reklámok és videoklip készítés területén, de játékfilmekben is dolgoznak, és ismerik a friss trendeket és számottevő szakmai tapasztalattal bírnak. Imazsfilm forgatas: cégek és magánszemélyek részére is elérhető az imazsfilm készites, imagefilm, promóciós film készítése, ezekben egy vállalkozás, intézmény vagy márka bemutatása a cél. Fantáziadús megoldásokat igyekszünk találni, ami teljesen kielégíti a kliensünk egyéni kéréseit. Olyanféle produkciók létrehozása a célkitűzésünk, amely nemzetközileg is versenyképes, de gazdaságosan. Létfontosságú nekünk az ügyfeleink elégedettsége, legyen szó bármely stílusról vagy műfajról. Reklámfilmjeink sok díjat kaptak. Kiemelten fontos számunkra a rövid műfaj kisjátékfilmjeink és animációs rövidfilmjeink terén, ezek rendszeresen szerepelnek magyar és külföldi fesztiválokon.
                       
Hozzászólások:
Még nincs értékelve, legyél Te az első.
» A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
Kapcsolódó linkek
Bőr hatású óraforgató 1 órához, barna színben! Forgatás: - Óramutató járásával megegyező irányba 4 percig, utána 26 perc szünet, majd ismétel - Óramutató járásával megegyező....
Webfejlesztés és mindennemű analóg média digitalizálása
Itt megtalálod a kedvenc filmjeidet. Reklámmentes filmnézés. Az oldal folyamatosan bővül teljesen új filmekkel,sorozatokkal. Csatlakozz és nézz ingyen filmeket online.
Ha új vállalkozásba kezdesz, vagy a régit szeretnéd bővíteni, szükséged lesz reklámra. Nincs annál jobb reklám, mint, hogy megismerteted magad leendő üzleti partnereiddel.....
Dekorálható Ajándék és Reklámtárgyakal foglalkozunk. Pl: kitűzők,bögrék,párnák,p uzzlek és még sok mással...