A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

Érdemes-e probiotikumot használni a székrekedésre várandósság alatt és után?

0
 
kiskacsa által 2017-03-28 09:55:42  vélemények [0]
A szülés előtt és azt követően, a gyermekágyi időszakban, általánosságban előforduló egészségi panasz a székrekedés a kismamák körében. Sokan nem tudják, hogy mi az oka a kialakult kellemetlen és sokszor igen fájdalmas tüneteknek és mit tehetnének ellene.
                       
Hozzászólások:
Még nincs értékelve, legyél Te az első.
» A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
Kapcsolódó linkek
A segítő probiotikus baktériumok elfoglalják az élőhelyet a kórokozó baktériumok és gombák elől, természetes módon erősítik az immunrendszert.
Használt autók vásárlására összegyűjtött használt autó kereskedések. Hogyan vegyünk használt autót? Használt autó vásárlási tippek, tanácsok, hasznos tudnivalók.
Kiváló minőségű használtruhák Angliából. Széles választékban találhatóak meg használtruha nagykerünkben a különböző típusú válogatott használtruhák. #használtruha
A hasfájás, puffadás és az ezekkel együttjáró hasmenés vagy székrekedés mögött akár az IBS nevű szindróma is állhat. Lehet Ön is érintett?
A hasfájás, puffadás és az ezekkel együttjáró hasmenés vagy székrekedés mögött akár az IBS nevű szindróma is állhat. Lehet Ön is érintett? Töltse ki a tesztet!