A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

Protexin Restore (6 tasak) - Protexin

1
 
kalap által 2017-05-30 11:28:40  vélemények [1]
Csecsemők és kisgyermekek kúraszerű bélflóra-helyreállító kezelésére
                       
Hozzászólások:
kiwi12
kiwi12 Először megijedtem amikor a gyerekorvos javasolta hogy adjak anyatejben elkeverhető probiotikumot a gyereknek, persze lehet vízben vagy teában is adni, de én az anyatejet választottam. Miután nem használunk cumit ezért maradt a pohárból ivás vagy a kanálból szürcsölés. Igazán lenyűgözött hogy mindkettő ment neki. Persze volt rajta pártedli és azért átöltöztünk utána de minimális folt ki a szájából. Mikre képesek!
1 éve   2017-07-06 09:04:47  
» A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
Kapcsolódó linkek
Protexin Restore rajzpályázat 2017 Rajzold meg Proxi kistestvérét és nyerj állatkerti belépőt, mozibérletet, vagy Protexin ajándékokat.
Protexin Candid Plus élő baktériumflóra 7-féle törzsét, továbbá grapefruit mag és fokhagyma kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
Protexin Balance a bélflóra helyreállítására, puffadás megszüntetésére, meggyengült immunrendszer erősítésére.
Protexin GynOphilus probiotikus hüvelykapszula segít fenntartani és helyreállítani a hüvelyflóra természetes egyensúlyát, ezáltal megszűnnek a kellemetlen panaszok.
4 év feletti gyermekek részére kifejlesztett speciális gyógyászati célra szánt tápszer édesítőszerrel és szőlőcukorral