A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

Probiotikumok a terhesség és a szoptatás idején | Protexin

0
 
kiskacsa által 2017-03-06 11:45:48  vĂ©lemĂ©nyek [0]
Kanadai vizsgálat alapján elmondható, hogy a probiotikumok biztonságosak a terhesség és a szoptatás ideje alatt isA kanadai családorvosok lapjában megjelent egy közlemény a probiotikumok biztonságos alkalmazásáról a terhesség és a szoptatás idején. A 2011 márciusában közölt áttekint? munka annak kapcsán született, hogy a családorvosokat gyakran kérdezték meg a kismamák, hogy mennyire biztonságosak a probiotikumok a terhességük alatt, illetve a szoptatás idején. A leggyakoribb kérdés a hüvelyi fert?zések és a hasmenések kapcsán merült föl, amikor a kismamák el?szeretettel alkalmaztak probiotikus készítményeket.
                       
Hozzászólások:
Még nincs értékelve, legyél Te az első.
» A hozzászĂłláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
KapcsolĂłdĂł linkek
Kanadai vizsgálat alapján elmondható, hogy a probiotikumok biztonságosak a terhesség és a szoptatás ideje alatt is.
A testtömeg és a bélcsatorna mikroflórája közt összefüggés van, és ez a terhesség id?szakára is vonatkozik.
A probiotikumok sokrét? hatással vannak a gazdaszervezet anyagcseréjére. Javítják a tápanyagok hasznosulását és felszívódását. Olyan emészt? enzimeket
Barcelonia-ban végzett klinikai vizsgálat szerint a probiotikumok 25%- csökkentik az iskolai hiányzásokat, ami igen hasznos a diákok szüleinek is.