A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

A legrosszabb ötletek bezárt autó kinyitására: mutatjuk, mit NE tegyél, és azt is, hogyan lehet kinyitni a kocsit! - A zárnyitás és autónyitás specialistája

0
 
Brigitta által 2018-01-12 12:02:15  vélemények [0]
Gyors segítség, ha a bezárt autód kinyitásában gondolkodsz! 1 órán belül Nálad vagyunk, és sérülésmentesen nyitjuk ki az autód!
                       
Hozzászólások:
Még nincs értékelve, legyél Te az első.
» A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
Kapcsolódó linkek
A Ford Focus kinyitása kulcs nélkül is megoldható sérülés nélkül, bár házilag nehéz dió... A zárszerkezettől függően lehet reteszelős tipus, mely csak a záron keresztül....
Vészmegoldás beszorult tollas kulcs kiszedésére... Ha nem feszegeted a zárat a rossz kulccsal, akkor nem kell zárat cserélned, mert ki tudjuk szedni anélkül is!
Humoros képek, vicces képek, kreatív ötletek, hogyan rajzoljunk, fegyverek, autó motorok, tetoválások mindez csak képekben !
#elektromosauto, # hibrid autó, Elektromosauto.hu domainen szeretnénk egy blog jellegű információt adni az elektromos kocsik használatáról, töltőkről..stb
Használt autók vásárlására összegyűjtött használt autó kereskedések. Hogyan vegyünk használt autót? Használt autó vásárlási tippek, tanácsok, hasznos tudnivalók.