A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

Cikkek az önéletrajzról| WORKANIA.HU

0
 
haloszem által 2015-08-12 11:24:51  vélemények [0]
Az álláskereséshez nélkülözhetetlen egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért ad rá lehetőséget, hogy oldalán bárki elkészíthesse az önéletrajzát. Hogy miért kedvező ez? Legfőképp azért, mert a létrehozott önéletrajzokat hozzáadják a cégek által böngészett adatbázisba. Ezzel jócskán javítva az esélyeket. Illetve ha úgy kívánja, akkor önéletrajzát akár számítógépére is letöltheti. A megkreálás mindössze 6 lépés! Amennyiben Önnek is önéletrajz kellene, akkor tegyen egy látogatást az oldalra.
                       
Hozzászólások:
Még nincs értékelve, legyél Te az első.
» A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
Kapcsolódó linkek
A weblapon lévő önéletrajz minta az olyan embereknek biztosít némi segítséget, akik bizonytalanok abban, hogy mimódon is kéne saját önéletrajzukat kidolgozni. Ez az önéletrajz....
Pécsi állás keresésében segít a Workania! Sűrűn új pécsi állásajánlatokkal bővítik a listát. Szóval ajánlott időnként rálesni! De az állások nem kizárólag Pécsett, hanem a....
Hírek, cikkek, leírások, újdonságok és tesztek. Minden ami a Comply prémium memóriahabos fülillesztékekkel kapcsolatos.
Hírek, cikkek, újdonságok és tesztek fejhallgatókról, hangszórókról, autóHiFiről. Minden ami mobil zenehallgatás, mert a szlogenünk; Zene Be, Világ Ki!
Hasznos cikkek nőknek háztartásról, pénzügyekről, családról, külső és belső szépségről és háztartási cikkekről.