A közösségi linkmegosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak.

Nem kell még meghalj, akárhány éves is vagy! Meghosszabbíthatod az életed, ha akarod! A döntés a TE kezedben van! (14 PERC VIDEÓ)

0
 
veszelka.... által 2017-09-26 02:19:35  vélemények [0]
#öregedés #fiatalod ás #élethosszabbítás JÓ HÍR: Senki máson nem múlik, csak RAJTAD, hogy meddig élsz!!! Jó hír, mert TE döntesz =azt teszel, amit csak akarsz! ROSSZ HÍR: Senki máson nem múlik, csak RAJTAD, hogy mikor halsz meg!!! Rossz hír, mert TE döntesz =senki másra nem háríthatod át a felelősséget, senki mást nem hibáztathatsz, ha nem teszed, amit ezért tenned kell!
                       
Hozzászólások:
Még nincs értékelve, legyél Te az első.
» A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Hirdetés
Kapcsolódó linkek
A nálunk megszerezhető tudással betegségeket lehet megérteni, megszüntetni, megelőzni! MA csak közösségünkben lehet megszerezni egy átlagember számára!
Melyiket válasszam? Sportoljon a gyerek, vagy inkább zenélni tanuljon valamelyik hangszeren? Nehéz a döntés. Megpróbálunk segíteni.
Lakosság 90%-a annyit költ, amennyit keres. Sok ember van bárlistán, ami azt jelenti,hogy nem tudja fizetni tartozásait. Társadalom öregszik, egyre csökken az adófizetők száma....
#boldogság #boldogtalanság #veszekedés #szeretet #harag A BOLDOGSÁG egyik kiemelkedően fontos és könnyen használható eszközéről furcsa, nem közismert, de teljesen logikus....
Hogyan pusztítja ki magát az ember a gondolataival? - 3 perc VIDEÓ Pozitív gondolatokkal meg is mentheti MAGát minden ember!