A közösségi link megosztó-ba be lehet küldeni értékes linkeket, cikkeket, melyekre mások szavazhatnak, értékelhetik vagy akár hozzá is szólhatnak. Küld be kedvenc weboldalad linkjét! A link beküldés ingyenes!  Infó linképítőknek itt

Honlap: · Cikkek: · Sport (40)
2024-05-27 - 04:38
0
 
2014-02-08 · megnézve: 529 · hozzászólás: 1
webnepszeru
Téma: Sport
Kezdjük megszokni, hogy a nemzetközi sportesemények nemcsak a csillogó sztárversenyzők miatt hívják fel magukra a világ közvéleményének figyelmét, hanem a résztvevők divatparádéja okán is. Gondoljunk csak az Australian Open elegánsan szexi felsőire és szoknyácskáira. Nem beszélve a téli sportokról, a kori bajnokságok műkorcsolya és jégtánc számai felérnek egy-egy káprázatos divatrevüvel.

Az idei téli olimpia a divat show-elemeivel is tūltesz minden korábban látottnál, legalábbis az eddig bemutatott nemzeti formaruhák alapján. A francia csapat Lacoste visszafogottan sportos, a nemzeti színeket finom szegélycsíkokban érvényesítő mezét kapta. Ennél sokkal harsányabb, csillagokkal és sávokkal teleszórt öltözékekben pompáznak majd az USA versenyzői, Ralph Lauren jóvoltából. A britek az Adidas egyszerűségében is arisztokratikus formaruháját viselik majd. A német csapat öltözéke ezt az optimizmussal teli, nyitott népet fejezi ki vidám színeivel, amely ma is Európa fáradhatatlan mozdonya.

Az olaszokat ki más öltöztetné, mint Armani, a maga szolidan egyszerű eleganciájával. A svédek természetesen Hennes & Mauritz, nemzeti színeiket visszafogottan megjelenítő mezét viselik. Japán a csaknem tiszta fehérrel tűnik ki Mizuno ízlése szerint. Nekünk legjobban a hollandok SuitSupply kollekciója tetszett. Igaz, hogy se nem sportos, se nem téli, de kreatív extravaganciájával annál látványosabb és szexibb!

A házigazda orosz team népies motívumokat tartalmazó, usankás, (műszál)bundás öltözékeivel szintén jellegzetes arculatot képvisel; divatmárkájuk: Bosco.

Végül a bemutatott magyar formaruha is híven tükrözi a jelen Magyarország állapotát. Mindenfajta ízlés alatti, szegényes, szürke, szégyenletes. Fáj a szívünk, erről többet ne is beszéljünk.Inkább szavazattok, valamennyi nemzeti formaruhára 1-10 csillaggal.

#olimpia
#teliolimpia #divat
Hozzászólások:
Még nincs értékelve, legyél Te az első.
Hirdetés
Cikkek:
Hogyan találhat olyan termékeket, melyeket eltud adni az #Amazonon / #eBayen ?
2018-06-30 Téma: Blog
Kiváló minőségű szövetekből készült férfi öltöny kínálatunkat folyamatosan frissítjük az aktuális...
2018-10-09 Téma: Vásárlás
Ablaktisztítás.hupont.hu - Ablak és kirakattisztítás Budapesten és környékén legolcsóbban és a legjobb minőségben...
2017-04-02 Téma: Szolgáltatás
Csökkentsd a kiadásaidat ezzel a nyolc tippel! Vigyázz, kíméletlenül magadba kell nézned, ha eredményt akarsz!
2017-02-14 Téma: Otthon
Az oldal akvarisztikával foglalkozik. Bármit hibásnak látsz vagy linket ajánlanál nyugodtan írj.
2014-12-30 Téma: állat
Portrérajzolás fényképről! Portrérajzok, karikatūra rajzok, ajándékba. - Ajándékozzon Névnapra, Születésnapra,...
2015-04-18 Téma: Szolgáltatás
Szabadtéri főzőiskola?! Jelentkezz a Visegrádi Schef Grill Akadémia, sertéshūs grill kurzusaink egyikére. 5 és 3 fogásos sertés grill...
2016-01-10 Téma: Gasztronómia
Költöztetés, A teljes körű lakossági szolgáltatásokon kívül a vállalati- és a közületi szektor számára is...
2018-01-19 Téma: Szolgáltatás